DHRK-logo-900x900

Dunaharaszti Római Katolikus Plébániák

Search
Close this search box.

Oktatás, képzések

Videó lejátszása

Nagy szeretettel várunk Plébániánk hitoktatásán, jegyesoktatáson, képzézeseken

A pozitív értékek, kultúránk megőrzése, felebarátunk szeretete és elfogadása folyamatos odafigyelést igényel felnőtt korban is. Gyermekeinknél nagyon fontos az értékek megtanítása. Házasság előtt ha nem készül fel a pár az együttélésre, a konfliktusok kezelésére, akkor keserű tapasztalatokon át vezethet az út.

Küldtetésünk egyik pillére az emberek segítése, mindez hittel, reménnyel és szertettel.

Oktatás gyerekeknek

Fiatalok képzése, közösségek

Tanulási lehetőségek

Gyermekkortól folyamatosan fejlődünk, tanulunk

Az otthoni neveléssel kezdődik az életen át tartó tanulás, amivel Istent, társainkat, környezetünket megismerjük. Ez egy véget nem érő folyamat, amikor egyre mélyebb tudásra teszünk szert, közben barátokat, társat találunk magunknak és az örök életre vezető utat, az örömöt tanuljuk.

Ezen az úton plébániánk nagyon sok ponton segít ingyenesen, ez a küldetésünk. Ez nem egy szolgáltatás, ez egy közös gondolkodás, segítség egymásnak és társainknak, sok önkéntessel, szeretetben.

Az alábbi támakörökön kívül, bármilyen hit és életviteli segítségre, tanulásra van szükséged töltsd ki űrlapunkat.

Küzdelmes az élet, de tanuljuk meg együtt kezelni gyengeségeinket, szeretetet házastársunkkal, felebarátainkkal, a békesség és öröm útját. 

Érdeklődés képzésekkel kapcsolatban

Kérlek írd le kérdésed, kérésed.

Küldd el, amint lehet megnézzük.

Megkeressük számodra a megfelelő kapcsolattartót, megoldást.

Egyeztethetsz az illetékessel közvetlenül kérdésed, érdeklődésed tárgyában. Biztosan megtaláljuk a számodra megfelelő megoldást.

Ha számodra is megfelel csatlakozhatsz a javasolt közösséghez, próbáld ki, nézd meg tetszik-e, vállalj feladatot, vagy egyszerűen csak megkapod amire szükséged van, dokumentumra, tanácsra.

Dr. Sztankó Attila

Ha tanulni szeretnél, gyermekednek iskolát keresel írj.

Itt találsz mindket